Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

KÖZJÁTÉK- Színházi társasjáték mindenkinek

június.18.10:00 - 18:00

ingyenes

KÖZJÁTÉK – Színházi társasjáték mindenkinek

ingyenes

A MU Színház egy különleges alkalomra invitálja Újbuda lakóit. Töltsenek velünk egy napot, játszanak velünk szabadon, önfeledten, teret adva a kreativitásnak, a közös tudás gyarapításának, a felfedezésnek, az önismeretnek és a bátorságnak.

Egy olyan társasjátékra hívjuk a résztvevőket, ahol izgalmas színházi és közösségi feladatokon keresztül gondolkozhatnak, játszhatnak együtt: egyszerre játékosai és fejlesztői is lehetnek ennek a közösségi társasjátéknak.

Programunk helyszíne Újbuda utcái, középületei, illetve a MU Színház.

Mit rejt számunkra 2023-ban a 11. kerület? Mit ismernek belőle azok, akik évek óta itt laknak vagy itt dolgoznak? És milyennek látják azok, akik csak néha tévednek erre? Megfigyelésre, játékra, valamint rendeltetés és nem rendeltetésszerű közös köztérhasználatra invitáljuk az érdeklődőket.
A nap első felében egy színházi workshop keretében ismerhetik meg a jelentkezők egymást, majd délután csapatokra osztva játszhatnak együtt. Mint minden játéknak, ennek is lesz tétje, nyertese és nyereménye.
De itt különösen igaz, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos.

Gyertek, ígérjük, hogy egy különleges szórakozásban lesz része mindenkinek.

A társasjáték időpontja: 2023. június 18, 10h-18h között.

Találkozó helyszíne: MU Színház, 1117 Budapest. Kőrösy József utca 17.

Kérjük, hogy az alábbi e-mail címre küldjék el jelentkezésüket (nevüket, elérhetőségüket, életkorukat) és esetleges kérdéseiket 2023. június 11-ig:
szinhaz@mu.hu

Előzetes tudásra vagy játék ismeretekre semmi szükség, bőven elég a nyitottság!

Játékmesterek: Kozma Zsófia Rebeka, Szántusz Noémi Noya, Tózsa Mikolt.

A program az Insert támogatásával valósul meg. Az Insert egy online kreativitásmenedzsment platform, célja, hogy különböző területről érkező embereket és szervezeteket kapcsoljon össze és helyi kezdeményezéseket karoljon fel.

A projekt az Urban Innovative Actions kezdeményezésére, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósul meg.

Részletek

Dátum:
június.18
Időpont:
10:00 - 18:00
Jegyárak:
ingyenes
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top