Nyitási információ!

Kedves Nézőink!

A pandémia miatt számos változtatásra, átalakításra lesz szükségünk működésünkben az idei évadtól. Az éppen aktuális járványhelyzettől függetlenül is a biztonságot helyezzük előtérbe, Így kérjük fogadják el azokat rendelkezéseket, szabályokat, amelyeket emiatt esetleg újból meg kell majd hoznunk.

Ami már nagy változás lesz: 2021 szeptemberétől csakis interneten keresztül tudnak jegyet vásárolni a MU Színház előadásaira. Ez azt jelenti, hogy elővételben, ahogy eddig is, online tudnak jegyet váltani, illetve a helyszínen, QR-kódos leolvasó segítségével saját mobiltelefonjukon keresztül.

Jegyárainkon nem emelünk, viszont a jegyek egységárban lesznek meghatározva, így sajnos kedvezményeket nem tudunk biztosítani. Kérjük, hogy segítsék, támogassák működésünket e rendelkezés megértésével és elfogadásával!

Nem láthatjuk most tisztán, hogy a járványhelyzet milyen nyitvatartást enged meg nekünk. Ha megint bezárásra kényszerülünk, online próbálunk majd előadásokat biztosítani Önöknek.

Ami viszont változatlan lesz, az az elkötelezettségünk a kortárs színházművészet, színházi- és táncos előadások, valamint a közösségépítő projektjeink felé. Hisszük és valljuk, hogy ebben a nehéz időszakban, amiben sokszor éppen a bezárkózás az egyedüli lehetőségünk, a közösségi jelenlét fontossága még inkább felerősödik.

Jöjjenek hozzánk, kövessenek minket, hogy továbbra is együtt lehessünk!

Oszd meg ismerőseiddel is!

Még több projektünk!

PULTOST KERESÜNK!

Új munkatársunkat keressük Kávézónkba. Előny, ha van vendéglátói tapasztalatod és szereted a színházat. Ha szeretnél

Téged keresünk!

ALKOTÓTÁRSAKAT KERESÜNK A MU SZÍNHÁZ ÚJ KÖZÖSSÉGI SZÍNHÁZI ELŐADÁSÁHOZ Munka mellett, a szabadidődben önkéntesként segítesz

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top