Rendhagyó külföldi előadás érkezik a MU Színházba.

Május 8-án a szlovén alkotó-előadó páros, Leja Jurišić és Marko Mandić Together című hatórás táncperformansza lesz látható nálunk a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, a Budapest Brand és Műhely Alapítvány közreműködésével.
 
Kockázatos, szélsőséges, vicces és vad – a Together mélyen emberi, intelligens és bátor. A hatórás előadás arra fókuszál, mit jelent együtt lenni, együtt élni, és hogyan kellene együtt lenni? A Together minden újrajátszásakor más és más, az adott, közvetlen környezetével (a nézőkkel) együtthatásban változik, alakul – ezért minden előadás egyszeri és megismételhetetlen.

,,Az érintéshez mindig kettő kell.”
(Mladen Dolar (Touching Ground, Filozofskivestnik/ Filozófiai folyóirat, 2-2008. szám)

A kettőnek közel kell lennie egymáshoz, fizikailag egymás hatótávolságán belül, ugyanabban a térben és időben kell jelen lenniük. Ha az együttlétről való gondolkodás csak az érintésről való gondolkodást foglalná magában, a helyzet látszólag egyszerű lenne. De az együttlét megélésének nem kizárólagos pillanata az érintés. A Together előadás különböző térbeli és időbeli dimenziókban, fizikai és mentális terekben olvasható.

Oszd meg ismerőseiddel is!

Még több projektünk!

PULTOST KERESÜNK!

Új munkatársunkat keressük Kávézónkba. Előny, ha van vendéglátói tapasztalatod és szereted a színházat. Ha szeretnél

Téged keresünk!

ALKOTÓTÁRSAKAT KERESÜNK A MU SZÍNHÁZ ÚJ KÖZÖSSÉGI SZÍNHÁZI ELŐADÁSÁHOZ Munka mellett, a szabadidődben önkéntesként segítesz

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top