OPEN Nemzetközi Közösségi és Részvételi Színházi Fesztivál

OPEN Nemzetközi Közösségi és Részvételi Színházi Fesztivál

A SÍN Kulturális Központ és a MU Színház szervezésében 2015 óta minden év novemberében megrendezésre kerülő OPEN Nemzetközi Közösségi és Részvételi Színházi Fesztivál célja, hogy a magyarországi és nemzetközi színtér legérdekesebb, legújabb közösségi és résztvételi előadó-művészeti alkotásait tárja a műfaj iránt érdeklődő közönség elé.

Azért tartjuk fontosnak az OPEN Fesztivál megszervezését, mert hiánypótló, egyedi programról van szó. A részvételen, a közös játékon, a közös gondolkozáson van a hangsúly, hiszen olyan előadásokat kerestünk, amelyek számítanak a néző aktivitására, részvételére.  A fesztivál programjaiban, előadásain mindenki a saját kedve és temperamentuma szerint vehet részt. Mi annak a lehetőségét szeretnénk megteremteni, hogy az előadások alatt a részvétel által a közönség közösséggé formálódjon.

Évről évre olyan produkciókat ígérünk az érdeklődőknek, amelyek egyediek, különlegesek és hiánypótlóak a magyar színházi kínálatban. Olyan alkotókat, hazai és nemzetközi művészeket mutatunk be, akik fontosnak érzik, hogy ne a hagyományos színházi keretekben és formákban gondolkozzanak, akik a színházat a cselekvés, a részvétel fórumaként is értelmezik.

A fesztivál Facebook oldala: www.facebook.com/openfesztival/

A fesztivál blog oldala: openfesztival.blogspot.hu/

Oszd meg ismerőseiddel is!

Még több projektünk!

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top