MU Zöld Sziget – Közösségi kert

MU Zöld Sziget – Közösségi kert

A MU Színház kertjében közösségi kert létrehozását tervezzük, amellyel célunk, hogy a MU közösségi tevékenységét, programjait, a civilek megszólítását kiterjessze a kert, így a környezet, környezetvédelem, a tudatos életmód ösztönzésének területére is.

Közösségi színházként fontosnak tartjuk, hogy a környező házak lakóinak éppúgy teret biztosítsunk szabadidejük aktív eltöltésére, mint a kortárs művészetek kedvelőinek, munkatársainknak. Úgy tapasztaljuk, hogy közösségünknek igénye van arra, hogy olyan aktivitásokat végezhessenek, amelyek új impulzusokat biztosítanak számukra, elvégzésükkel hosszú- és rövid távú sikerélményt szerezhetnek, egyszerre jelenthet meditatív kikapcsolódást és izgalmas csapatmunka lehetőségét.

A MU Zöld sziget közösségi kert teret ad majd közösségi programoknak: workshopoknak (újrahasznosítás, kertészkedés, tudatosság témakörében), pikniknek, szomszédsági rendezvényeknek, garázsvásárnak, ruhacserének, környezetvédelemmel kapcsolatos eseményeknek teremtünk teret kezdeményezésünkke.

Kiemelkedően fontos, hogy kezdeményezésünkkel az óvodás és általános iskolás korosztályt is meg kívánjuk szólítani, tervezzük környezeti neveléssel kapcsolatos programok szervezését, hiszen a jövő generációjának környezettudatos szemléletformálása hatalmas jelentőséggel bír.

Csatlakozz a MU Zöld Sziget kertészeihez! Szeretnél egy parcellát a kertben? Szívesen szerveznél közösségi programot nálunk? Szívesen segítenél szaktudásoddal? Írj nekünk!

Támogatók: MOL Zöldövezet Program, Ökotárs Alapítvány

Oszd meg ismerőseiddel is!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Még több projektünk!

PULTOST KERESÜNK!

Új munkatársunkat keressük Kávézónkba. Előny, ha van vendéglátói tapasztalatod és szereted a színházat. Ha szeretnél

Téged keresünk!

ALKOTÓTÁRSAKAT KERESÜNK A MU SZÍNHÁZ ÚJ KÖZÖSSÉGI SZÍNHÁZI ELŐADÁSÁHOZ Munka mellett, a szabadidődben önkéntesként segítesz

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top