MULINE STREAM

Nézd az elő adásainkat online!

Az otthon kényelméből megtekinthetőek élő előadásaink. A MUline előadásokra az Interticket rendszerén keresztül lehet jegyet vásárolni! A jegyvásárlás véglegesítése csak a sikeres regisztráció után történik meg!


A jegyvásárlás lépései

A jegyvásárlás menete

Az előadás megtekintésére az előadás kezdetétől (19 óra 00 perctől),
az előadást követő másnap éjfélig (23 óra 59 percig) van lehetőség!

Az előadás megállítható és többször megnézhető a fenti időszak alatt!

Előadás kiválasztása

Az JEGY.HU felületén válaszd ki melyik előadásunkra szeretnél online jegyet váltani.

Kattints a jegyvásárlásra

A jegyvásárlásra való kattintás után tudod kiválasztani a jegytípust, illetve a darabszámot.

Jegyek ellenőrzése

Minden esetben ellenőrizd, hogy a kosaradban az általad kiválasztott jegyek a kívánt paraméterekkel rendelkeznek.

Bejelentkezés, regisztráció

A jegyvásárláshoz elengedhetetlen a bejelentkezés/regisztráció. Az itt megadott adataid segítségével tudunk azonosítani.

Fizetés, számlázás

A számlázási adatok megadásával a fizetés gombra kattintva tudod véglegesíteni a megrendelést
Az előadásra szóló link a regisztráció során megadott email címre az előadás előtt közvetlenül megérkezik!


Tovább a jegyvásárlásra

A Színház MUline előadásaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges.
Adatfeldolgozó és adatkezelő: INTERTICKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1139 Budapest, Váci út 99., Fővárosi Bíróság Cg. 01-09-736766).

MULINE

Nézz online előadásokat!

A MU online segítségével színházunk saját rendszerén keresztül felvételről tekintheted meg darabjainkat.

2023 januárjában és februárjában a színházi előadásaink átköltöznek az online térbe.


Tovább az online előadásokra
Loading view.


esemény Search and Views Navigation

Event Views Navigation


Ma


HODWORKS: Önök kérték (Még egy online táncelőadás) – ONLINE

Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 86 perc korosztály: 16+ jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft HODWORKS: Önök kérték (Még egy online táncelőadás) A Hodworks társulata nem egy előadás felvételét streameli, hanem a 2020-ban bemutatott Még egy táncelőadás szereplőgárdája (Jenna Jalonen, Márcio Kerber Canabarro, Molnár Csaba) fog a digitális térben fellépni. Azt…
MU Terminál: A 14 karátos autó – ONLINE

Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 40 perc korosztály: felnőtt/ifjúsági jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft MU Terminál: A 14 karátos autó ,,Életünknek lassan teljesen elfogynak azon területei, melyekre nem tenyerelt még rá a járványhelyzet. Így történhetett meg az is, hogy amikor Rejtő Jenő regényéhez nyúltam, eleve egy, az online térben bemutatásra…
MU Terminál: Femina – ONLINE

Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 30 perc korosztály: felnőtt/ifjúsági jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft MU Terminál: Femina Fejes Ádám koreográfiai karrierjének egyik legmeghatározóbb alkotása, melynek ősbemutatója 2003-ban a Trafóban volt. Eredeti szereposztásban, Mészáros Zizi, Malá Vladislava, Hámor József, Nagy Csilla és Kovács Nikoletta vitték színpadra a művet. A koreográfiai munkafolyamat…
Makra Viktória: Héttörpe – ONLINE

Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 80 perc korosztály: 14+ jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft Makra Viktória: Héttörpe A Héttörpe mélységesen mély fájdalommal és megrendüléssel, magán kívül tudatja, hogy Hófehérkének bőre fehér volt, mint a hó, haja fekete volt mint az ében, szája vörös volt, mint a vér. Várunk minden családtagot,…

Oberfrank Réka-MU Színház: Miracle – ONLINE

Jegyvásárlás hamarosan! Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 50 korosztály: 12+ jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft Oberfrank Réka-MU Színház: Miracle A testet mesterműnek tekintve, hét táncos testét más módokon felszabdalva hívjuk utazásra az érdeklődőket. Hogyan tudjuk ezeket a részeket interakcióba helyezni egymással? Mi történik, ha a testeket egy masszának látva mozgunk…
MU Terminál: Inside – ONLINE

Jegyvásárlás hamarosan! Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 37 perc korosztály: felnőtt / ifjúsági jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft MU Terminál: Inside Az Inside egy a tánc nyelvén megfogalmazott Gaia eposz, melyben az ősi értékrend, az élet tisztelete ütközik a mai ember legfelsőbb céljával, a mindenre kiterjesztett birtoklási vágyával. A produkció…
MU Terminál: Outside (Riport egy képzelt táncelőadásról) – ONLINE

Jegyvásárlás hamarosan! Az előadás kizárólag csak online megtekinthető! időtartam: 39 perc korosztály: felnőtt / ifjúsági jegyár egységesen: 1500 Ft támogatói jegy: 3000 Ft MU Terminál: Outside (Riport egy képzelt táncelőadásról) A cenzúra most helyes, kívánatos védőpajzs a gonosz manipuláció ellen, az egyengondolkozás nemes, a sorba rendeződés kívánatos, a túléléshez szükséges erény. A sejtés, a megérzés,…Export esemény

Az jegyvásárlás lépései

Regisztráció

Első lépésnek regisztráció szükséges, ezt követően férsz csak hozzá a megtekintéshez szükséges felülethez.

Előadás megvásárlása

A számodra szimpatikus előadás filmjét megvásárolhatod, bankkártyával, biztonságosan az OTP Simple rendszerén keresztül.

A MU Online-ban lévő előadásokra a színház rendszerén keresztül lehet jegyet vásárolni!

Bejelentkezés/Megtekintés

Az előadás a korábban regisztrált oldalon a „megvásárolt termékek”, majd a „Kattintson a megtekintéshez” gombra kattintva tekinthető meg.


Tovább a jegyvásárlásra

Az előadásról NEM küldünk linket!
A film a fiókba történő bejelentkezés után tekinthető meg az elérhetőségét jelző időpont kezdetétől! 

Jó szórakozást kívánunk!

MI A KÜLÖNBSÉG A STREAM
ÉS AZ ARCHÍV KÖZT?

A MUline streamelés alkalmával élő előadásunkat vetítjük, az INTERTICKET felületén keresztül, amit nézhetsz az előadás pillanatában élőben, vagy ha épp akkor nem érsz rá, akkor az előadást követő nap éjfélig visszanézheted. 

A MU online-ban korábbi színházi előadásainkat tekintheted meg, amiket adott időpontokban vetítünk. Ezekhez az előadásokhoz a felületen az adott hét vasárnap éjfélig hozzáférsz. 

Semmi másra nincs szükség, csak egy videó lejátszására alkalmas okos eszközre (telefon, tablet, PC) és internet kapcsolatra.

GYAKORI KÉRDÉSEK A MU RENDSZERÉRŐL

Mennyibe kerül a jegy?

Az előadások 1000-4000 Ft. között tekinthetőek meg, attól függően, hogy archív felvételről vagy élő, illetve repertoáron lévő előadás közvetítéséről van szó.

Hány jegyet kell megvásárolnom?

Egy jegy vásárlásával gyakorlatilag többen is megtudják nézni az előadást, de azt kérjük, hogy ha többen nézitek, vegyetek támogatói jegyet, ezzel is segítve a pandémia miatt nehéz helyzetbe került színházat és alkotókat.

Mikor és meddig nézhetem meg az előadásokat, amire jegyet vettem?

Az élő előadásokat élőben kell megnézned, mintha te is a színházi közönséghez tartoznál. A repertoáron lévő, de felvételről közvetített előadások megtekintésére az előadás kezdetétől (19 óra 00 perctől),
az előadást követő másnap éjfélig (23 óra 59 percig) van lehetőség! Az archív felvételekre pedig az előadás kezdetétől – szerda: 19 óra 00 perctől – vasárnap: 22 óra.00 percig – van lehetőség!

Honnan tudom milyen előadások lesznek?

Az archív felvételek közül válogatva az elmúlt húsz évből számos régi darabot vetítünk a MU Online csatornán. A MUline csatornán pedig az éppen aktuálisan futó színdarabjaink kerülnek levetítésre. Mindkettőről a műsor naptárunkban olvashatsz részletesebben.

Scroll to Top