MULINE STREAM

Nézd az elő adásainkat online!

Az otthon kényelméből megtekinthetőek élő előadásaink. A MUline előadásokra az Interticket rendszerén keresztül lehet jegyet vásárolni! A jegyvásárlás véglegesítése csak a sikeres regisztráció után történik meg!

A jegyvásárlás menete

Az előadás megtekintésére az előadás kezdetétől (19 óra 00 perctől),
az előadást követő másnap éjfélig (23 óra 59 percig) van lehetőség!

Az előadás megállítható és többször megnézhető a fenti időszak alatt!

Előadás kiválasztása

Az JEGY.HU felületén válaszd ki melyik előadásunkra szeretnél online jegyet váltani.

Kattints a jegyvásárlásra

A jegyvásárlásra való kattintás után tudod kiválasztani a jegytípust, illetve a darabszámot.

Jegyek ellenőrzése

Minden esetben ellenőrizd, hogy a kosaradban az általad kiválasztott jegyek a kívánt paraméterekkel rendelkeznek.

Bejelentkezés, regisztráció

A jegyvásárláshoz elengedhetetlen a bejelentkezés/regisztráció. Az itt megadott adataid segítségével tudunk azonosítani.

Fizetés, számlázás

A számlázási adatok megadásával a fizetés gombra kattintva tudod véglegesíteni a megrendelést
Az előadásra szóló link a regisztráció során megadott email címre az előadás előtt közvetlenül megérkezik!

A Színház MUline előadásaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges.
Adatfeldolgozó és adatkezelő: INTERTICKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1139 Budapest, Váci út 99., Fővárosi Bíróság Cg. 01-09-736766).

MULINE

Nézz online előadásokat!

A MU online segítségével színházunk saját rendszerén keresztül felvételről tekintheted meg darabjainkat.

2023 januárjában és februárjában a színházi előadásaink átköltöznek az online térbe.

Részletes program hamarosan!

Az jegyvásárlás lépései

Regisztráció

Első lépésnek regisztráció szükséges, ezt követően férsz csak hozzá a megtekintéshez szükséges felülethez.

Előadás megvásárlása

A számodra szimpatikus előadás filmjét megvásárolhatod, bankkártyával, biztonságosan az OTP Simple rendszerén keresztül.

A MU Online-ban lévő előadásokra a színház rendszerén keresztül lehet jegyet vásárolni!

Bejelentkezés/Megtekintés

Az előadás a korábban regisztrált oldalon a "megvásárolt termékek", majd a "Kattintson a megtekintéshez" gombra kattintva tekinthető meg.

Az előadásról NEM küldünk linket!
A film a fiókba történő bejelentkezés után tekinthető meg az elérhetőségét jelző időpont kezdetétől! 

KÖZLEMÉNY


Kedves Közönségünk!

A közüzemi díjak emelkedése minket is érint és ez hatással van színházunk téli időszakban való működésére.

2022. december 21-ig mérsékelt beltéri hőmérséklettel várunk Benneteket, emiatt kérünk mindenkit, hogy rétegesen öltözve érkezzen hozzánk. Tudjuk, hogy ez nem a legoptimálisabb körülmény, de most fontos, hogy összefogjunk és közösen tegyünk a kultúráért és a színházakért is. A legtöbb, amit most tehetsz értünk, ha minél többször ellátogatsz előadásainkra, programjainkra.

2023 januárjában és februárjában a színházi előadásaink átköltöznek az online térbe, a kávézónk nyitvatartása pedig szünetelni fog. Azonban ebben az időszakban sem hagyunk közvetlen színházi élmény nélkül: edukációs tevékenységeinket továbbra is folytatni fogjuk, illetve koprodukcióban készült előadásaink, így például a K utazásai a Vígszínházban, is látogathatóak lesznek.

Márciustól pedig újra találkozhatunk személyesen is a MU Színházban esténként!

Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket!

Jó szórakozást kívánunk!

MI A KÜLÖNBSÉG A STREAM
ÉS AZ ARCHÍV KÖZT?

A MUline streamelés alkalmával élő előadásunkat vetítjük, az INTERTICKET felületén keresztül, amit nézhetsz az előadás pillanatában élőben, vagy ha épp akkor nem érsz rá, akkor az előadást követő nap éjfélig visszanézheted. 

A MU online-ban korábbi színházi előadásainkat tekintheted meg, amiket adott időpontokban vetítünk. Ezekhez az előadásokhoz a felületen az adott hét vasárnap éjfélig hozzáférsz. 

Semmi másra nincs szükség, csak egy videó lejátszására alkalmas okos eszközre (telefon, tablet, PC) és internet kapcsolatra.

GYAKORI KÉRDÉSEK A MU RENDSZERÉRŐL

Az előadások 1000-4000 Ft. között tekinthetőek meg, attól függően, hogy archív felvételről vagy élő, illetve repertoáron lévő előadás közvetítéséről van szó.

Egy jegy vásárlásával gyakorlatilag többen is megtudják nézni az előadást, de azt kérjük, hogy ha többen nézitek, vegyetek támogatói jegyet, ezzel is segítve a pandémia miatt nehéz helyzetbe került színházat és alkotókat.

Az élő előadásokat élőben kell megnézned, mintha te is a színházi közönséghez tartoznál. A repertoáron lévő, de felvételről közvetített előadások megtekintésére az előadás kezdetétől (19 óra 00 perctől),
az előadást követő másnap éjfélig (23 óra 59 percig) van lehetőség! Az archív felvételekre pedig az előadás kezdetétől – szerda: 19 óra 00 perctől – vasárnap: 22 óra.00 percig – van lehetőség!

Az archív felvételek közül válogatva az elmúlt húsz évből számos régi darabot vetítünk a MU Online csatornán. A MUline csatornán pedig az éppen aktuálisan futó színdarabjaink kerülnek levetítésre. Mindkettőről a műsor naptárunkban olvashatsz részletesebben.

Scroll to Top

Töltsd ki kérdőívünket és segítsd munkánkat véleményeddel.

a kérdőív kitöltése max 5 percet vesz igénybe