Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Újbuda 11.0 – Csináld magad a színházat! Prezentáció

2023.október.08.19:00 - 20:00

ingyenes

Újbuda 11.0 – Csináld magad a színházat! Prezentáció

színházterem
ingyenes, regisztrációhoz kötött (karpati@mu.hu)
időtartam: 60 perc
korosztály: 16+

A MU Színház Újbuda 11.0 – Csináld magad a színházat! című workshop alapú, közösségi színházi projekt záró prezentációjára várjuk a kedves érdeklődőket. A májustól októberig tartó, négy alkalmas, tematikus összművészeti workshopsorozatból (fotós, jelenetíró és jelmezkészítő workshop) és közösségi színházi alkotásból álló programunk a tudásátadásra, élménymegosztásra és közösségépítésre fókuszálva szólította meg a XI. kerületi kötődésűeket.
A programmal lehetőséget teremtettünk egy DIY (csináld magad) koncepciójú alkotófolyamatra, mellyel nem csak bemutattuk egy közösségi produkció létrejöttét, hanem annak folyamataiba, állomásaiba kínáltunk csatlakozási, részvételi lehetőséget.

A nyilvános prezentáció a workshopsorozat alkalmain készült alkotások eredményét, egy közösségi színházi alkotás formájában mutatja be.

A program ingyenes, regisztrációs jegy váltása szükséges (karpati@mu.hu címen.)

Workshopvezetők: Szalai Sándor (fotó), Róbert Júlia (jelenetek), Széles Júlia (jelmez), Szivák-Tóth Viktor (közösségi színházi alkotás)

A projekt az Urban Innovative Actions kezdeményezésére, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósul meg.
A program az Insert támogatásával valósul meg. Az Insert egy online kreativitásmenedzsment platform, célja, hogy különböző területről érkező embereket és szervezeteket kapcsoljon össze és helyi kezdeményezéseket karoljon fel.

Részletek

Dátum:
2023.október.08
Időpont:
19:00 - 20:00
Jegyárak:
ingyenes
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top