Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Újbuda 11.0 Csináld magad a színházat! – Jelmezkészítő workshop

2023.szeptember.09.10:00 - 17:00

ingyenes

színházterem
ingyenes, regisztrációhoz kötött
korosztály: 16+

Újbuda 11.0 Csináld magad a színházat! – Jelmezkészítő workshop

Érdekel egy színházi alkotófolyamat? Szívesen kipróbálnád magad alkotói műhelymunkákban? Közösségben tanulnál valami újat? Élményeket szeretnél kapni, miközben kreativitásodat használhatod? Akkor most gyere, csinálj velünk színházat!

A MU Színház Újbuda 11.0 – Csináld magad a színházat! címmel workshop alapú, közösségi színházi projektet indít. A négy alkalmas, tematikus összművészeti workshopsorozatból és közösségi alkotófolyamatból álló színházi program a tudásátadásra, élménymegosztásra és közösségépítésre fókuszálva szólítja meg a XI. kerületi kötődésűeket.

Lehetőséget teremtünk egy DIY (csináld magad) koncepciójú alkotófolyamatra, mellyel nem csak bemutatjuk egy produkció létrejöttét, hanem magába a folyamatba kínálunk csatlakozási, részvételi lehetőséget.

A programra bárki jelentkezhet, aki szeretne nem csak szemlélője lenni egy közösségi színházi projektnek, de aktív résztvevője és kreatív alkotója is.

A program alkalmai:
1. 2023. május 20.: fotós workshop
2. 2023. június 30-július 1.: jelenetíró workshop
3. 2023. szeptember 9.: jelmezkészítő workshop
4. 2023. október 8.: közösségi színházi workshop és nyilvános prezentáció (részletek hamarosan)

Az egyes alkalmakon külön-külön, de a teljes programon való részvétel is adott.

Szeptember 9-én a program harmadik állomásaként, Széles Júlia hobbyvarró vezetésével jelmezkészítő workshopot tartunk.

A jelmezkészítő workshopon kész ruhák és még feldolgozatlan textilek segítségével készítünk a fotók és a jelenetek inspirálta felvehető „díszletet”. A workshop két részből áll: tervezés és kivitelezés. A tervezés során megismerkedünk a rendelkezésünkre álló anyagokkal és technikákkal (szabás, varrás, textilfestés, upcycling), majd a kivitelezés során ki is próbáljuk mindet, hogy megalkothassuk a jelmezt a workshop-sorozatot záró prezentációhoz.

Jelentkezni a karpati@mu.hu e-mail címen lehet szeptember 1-e délig!

A program az Insert támogatásával valósul meg. Az Insert egy online kreativitásmenedzsment platform, célja, hogy különböző területről érkező embereket és szervezeteket kapcsoljon össze és helyi kezdeményezéseket karoljon fel.

A projekt az Urban Innovative Actions kezdeményezésére, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósul meg.

Részletek

Dátum:
2023.szeptember.09
Időpont:
10:00 - 17:00
Jegyárak:
ingyenes
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top