Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

,,Téli éjszakán…” – Király Martina és Barta Zsolt karácsonyi koncertje

2023.december.16.20:00 - 21:30

2500 Ft

KONCERTEK a MU-ban!

,,Téli éjszakán…”
Király Martina és Barta Zsolt karácsonyi koncertje

 

Király Martina a Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetem jazz tanszék ének szakán végzett. Pályáját az Equinox Jazz Kvartett-ben kezdte majd a 13 tagú, “urban pop”-ot játszó Anselmo Crew-ban folytatta. Szerzőként és előadóként dolgozott többek között Novák Péterrel, a Hobo Blues Banddel és Zoohackerrel. Martina dalszerzői munkásságát a Magyar Zeneszerzők Szövetsége az Év Könnyűzenei dalszerzőjét illető Orszácky Jackie díjjal honorálta, “Ballonkabát” című dala első helyezést ért el a Jazzy Rádió Dalversenyén. Legutóbbi, harmadik szólóalbumán közreműködött Paul Brown, Aretha Franklin Grammy-díjas producere. Martina a Bátor Tábor hivatalos dalának szerzője és előadója.

Barta Zsolt gitáros a Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén végzett Babos Gyula tanítványaként. A Besh O Drom, a Chalaban és a Django Free zenekarokon kívül több mint tíz formációban játszik a legkülönbözőbb műfajokban, a poptól az etno jazzig. Színházi zenészként olyan jelentős produkciókban vett részt, mint a “Tanár úr kérem” (Karinthy színház, rendező: Simon Kornél), a Valló Péter által rendezett rendkívül népszerű “Anconai szerelmesek” (Radnóti Színház) továbbá Simon Balázs méltán híres “Don Giovanni” előadása (Zsámbéki Nyári Játékok).
A duó széles és sokoldalú repertoárjában, Martina soul/blues ihletésű saját szerzeményein kívül felcsendülnek népszerű slágerek, jazz örökzöldek ugyanúgy, mint a magyar popzene legjava és az autentikus roma folklór.

Részletek

Dátum:
2023.december.16
Időpont:
20:00 - 21:30
Jegyárak:
2500 Ft
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top