Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Oberfrank Réka-Molnár Csaba, MU Színház: Vol. 1.1

szeptember.25.19:00 - 21:00

2500 Ft – 5000 Ft

2021 szeptemberétől csakis interneten keresztül tudnak jegyet vásárolni
a MU Színház előadásaira.
A helyszínen pénztár nem üzemel!

Oberfrank Réka-Molnár Csaba, MU Színház: Vol. 1.3
Vol. 1.1:
Oberfrank Réka-MU Színház: TOP X VOL.1 Dear 21st century!/
Molnár Csaba-MU Színház: Ördög
– dupla előadás –

A Vol. 1.3 egy háromrészes dupla előadássorozat. Oberfrank Réka és Molnár Csaba koreográfusok három-három bemutatóval jelentkeznek az évadban. Célunk ezzel az, hogy egy hosszú távú alkotói folyamatot dokumentáljunk: ne egy premierrel fejeződjön be a kreatív munka, hanem folyamatban gondolkodva mutassuk meg az egyes stációkat.
Az első darabok (Vol. 1.1) premierje online, a pandémia alatt már megtörtént. Most, ha lesz lehetőségünk offline, élőben is megmutatjuk az elkészült darabokat.

színházterem
időtartam: 45 perc
korosztály: 12+
külföldiek számára is ajánlott

Oberfrank Réka-MU Színház:
TOP X VOL.1. Dear 21st century!

Az előadás inspirációját az internet és a közösségi média által keltett jelenségek adják. Tudásunk, informáltságunk fő forrására reagál a darab. A behálózottság absztrakt megjelenítésén át feldolgozott munka az információs dömpinget, a 21. században egyértelműen látható trendeket, figurákat, tapasztalt élményeket követi nyomon. Az előadás összesűríti, mozgással, humorral, érzékenységgel dolgozza fel azokat az érzeteket, amelyekben ma élünk. A személyes hangvétel végig nyomon követhető ebben a szólóban, de a láthatóvá tett, hol teljesen absztrakt táncba vezetve, hol színházi eszközöket is bevonva életre hívott jelenetek egy nagyobb kontextust ölelnek fel. A történet hátterében pedig végig ott húzódik az emberi érzékenység, a virtuális valóságon kívüli útkeresés folyamata.

Alkotó, Előadó: Oberfrank Réka
Zene, Hang: Porteleki Áron
Videó anyag: Ofner Gergely, Kőrösi László
Fény: Pete Orsolya
Promóciós Anyag: Mártai Flóra
Mentor: Zsalakovics Anikó

Külön Köszönet: BANAI MIRJAM, EGYED BEA, ERŐS BALÁZS, JUHÁSZ ADÉL, MOLNÁR CSABA, TALLÓ GERGŐ, VARGA CSABA
Támogatók: MU Színház, Műhely Alapítvány, SÍN Művészeti központ, Nemzeti Kulturális Alap
Az előadás létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

————————————————————————-

időtartam: 55 perc
korosztály: 18+
stroboszkópot, füstgépet is használunk
külföldiek számára is ajánlott

Molnár Csaba-MU Színház: Ördög

Az Ördög Molnár Csaba második bemutatója a Vol 1.3 keretében. Online már látható volt ez a stáció, most hagyományos színházi térben is bemutatja az alkotó.
Molnár Csaba táncos, korográfus. Tanulmányait a Budapest Kortárstánc Szakközépiskolában, majd a brüsszeli P.A.R.T.S.- ban végezte. Táncosként a firenzei székhelyű Compagnia Virgilio Sieni- vel dolgozott, alpítója a BLOOM! Tánc Kollektívának, több kollaboratív projekt társalkotója és jelenleg a Hód Adrienn álltal vezetett HODWORKS tagja.
Saját, egész estés önálló munkáival (Decameron, Nyúzzatok Meg, Eclipse, Ökör, Tropical Escape, Winter Journey, Watch Me Happening, Deeper) 2015 óta évente jelentkezik. Több alkalommal vendég koreográfusként készített táncelőadásokat ismert hazai és külföldi együtteseknek, csoportoknak, mint a Közép Európa Táncszínház, En Knap Group, Tanzmainz vagy a Studio Alta.
Munkáiban a legnagyobb természetességgel egyeztet össze bármiféle kifejezési eszközt, amelyek egymásra hatásaival azt vizsgálja, hogyan válhatnak az ember privátnak gondolt jelenségei egy univerzális, felszabadító, színházi élménnyé.

Az előadás létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

Részletek

Dátum:
szeptember.25
Időpont:
19:00 - 21:00
Jegyárak:
2500 Ft – 5000 Ft

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top