Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Négy Évszak Fesztivál Workshop – Újvári Milán: Kreatív mozgás workshop

2023.május.27.13:00 - 15:00

1500 Ft – 5000 Ft

2021 szeptemberétől csakis neten keresztül tudnak jegyet vásárolni az előadásainkra.
A helyszínen pénztár nem üzemel!
—————————————————————————————————

káva stúdió
bérlet (a Fesztivál minden programjára érvényes): 15.000 Ft – itt vásárólható

időtartam: 120 perc
kinek szól: bárkinek, nem igényel előképzettséget

English-friendly

Újvári Milán: Kreatív mozgás workshop

„Az egyetlen dolog, amit életünk során valóban birtoklunk az a saját testünk”
(Rui Horta)

A mozgás, akár tudatosan vagy akár tudatlanul is, de a mindennapi életünk fontos részét képezi. Mozgással kommunikálunk, játszunk, táncolunk, edzünk, harcolunk, illetve akár gyógyíthatunk is. A saját testünk a személyes emlék és élmény gyűjteményünk. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a test egy templom, de máshonnan szemlélve akár egy játszótérnek is tűnhet. Azt hogy milyen rituálék, illetve milyen szabályok jellemzik, derítsük ki együtt.
A workshop holisztikus szempontból közelíti meg az emberi mozgás különböző aspektusait. Az előképzettség nélküli érdeklődőknek is bátran ajánlott foglalkozás könnyed ráhangoló bemelegítéssel kezdődik, majd különböző mozgásjátékokon keresztül irányítja a figyelmet olyan képességek illetve kommunikációs lehetőségek felé, amik korunk ülőmunkára kényszerített emberének felüdülésére szolgálhat.

www.milanujvari.com/teaching

káva studio
pass (all festival events): 15.000 HUF

duration: 120 min
who can join: anybody, no professional background needed

Milán Újvári: Contemporary movement culture

Our own body is a collection of personal memories and experiences. In some ways it is a museum, but from another point of view it can be considered as a church or a playground. What is certain is that our bodies are the only real thing we own in our lives. The question is how much we are aware of this and what we are doing with it.

Movement is an integral part of my daily life and has a significant impact on my thinking and emotions. I believe that exercise is a celebration of my body’s abilities, and only then is it an effort to achieve a goal.

The workshop approaches various aspects of human movement from a holistic aspect. The session, which is also recommended for those interested without previous professional background, starts with a light warm-up, then through various movement games, it directs attention towards skills and communication opportunities that can serve to refresh those who work sedentary jobs.

www.milanujvari.com/teaching

Részletek

Dátum:
2023.május.27
Időpont:
13:00 - 15:00
Jegyárak:
1500 Ft – 5000 Ft
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top