Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

MU Színház: Mindjárt, egy pillanat!

2023.szeptember.02.19:00 - 20:30

ingyenes

Csakis neten keresztül tudnak jegyet vásárolni előadásainkra!
A helyszínen pénztár nem üzemel!
—————————————————————————————–

színházterem
11.kerületi lakosok számára meghirdetett előadás, ingyenes, regisztrációhoz kötött

időtartam: 70 perc
korosztály: 14+

MU Színház: Mindjárt, egy pillanat!

 

Jelen vannak-e a 21. századi ember életében a közösségek? Vagy a mai modern életformából adódóan inkább önállóan, egyedül létezünk a világban? Hogyan változtatott mindezen a covid-időszak okozta kényszerű elszeparáltság és a digitális világ térhódítása? Mikor válik az egyedüllét magánnyá?

Ilyen és hasonló kérdések mentén kezdtünk gondolkodni a nyolc hónapos alkotófolyamat elején a MU Színház saját, nyugdíjasokból álló társulatával, a GHT-vel és a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium diákjaival.

A közös gondolkodásból történetek születettek, olyan saját és a valósághoz kísértetiesen hasonlító fiktív történetek, amelyek mind arról mesélnek, hogy hogyan jelenik meg az egyedüllét és a magány egy mai nyugdíjas és egy középiskolás életében. Hogyan tudnak fiatalok és idősebbek kapcsolódni egymáshoz?

Játsszák:
Fullár Gyula, Gárdos Mari, Horváth László, Horváth Lászlóné Jutka, Jenes Eszter, Kabai Erzsébet, Kaposvári Mari, Kiss Károly, Konkoly Thege Marianne, Kovács Ágnes, Ladányi Zsóka, Radvánszki Katalin, Still Anni, Rozváczy Judit, Terék Katalin, Velancsics Gabriella
és
Balla Kiara Priscilla, Berta Diána, Károly Barnabás, Kiss Lóránt, Mák Virág, Olaj Gergely László, Orbán Ferenc, Pozsik Hunor, Sóki Lilla Ágota, Szabó Fanni, Szalai Ádám, Vörös Szamóca Eszter

Író-dramaturg: Róbert Júlia
Zene: Bognár Roman
Mozgás: Garai Juli
Látvány: a másik Kiss Gabriella
Világítás: Payer Ferenc, Di Pol Tamás
Fotó: Éder Vera
Foglalkozásvezető-rendező: Bori Viktor, Sereglei András
Produkciós vezető: Erős Balázs

Az előadás létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

A program az Insert támogatásával valósul meg. Az Insert egy online kreativitásmenedzsment platform, célja, hogy különböző területről érkező embereket és szervezeteket kapcsoljon össze és helyi kezdeményezéseket karoljon fel.

A projekt az Urban Innovative Actions kezdeményezésére, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósul meg.

  

Részletek

Dátum:
2023.szeptember.02
Időpont:
19:00 - 20:30
Jegyárak:
ingyenes
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top