Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

MU Színház: Boldogság-performansz

szeptember.22.18:30 - 18:50

ingyenes

INPUT FESZT:
MU Színház: Boldogság-performansz

MU Színház
jegyár egységesen: ingyenes, regisztráció szükséges: szinhaz@mu.hu
időtartam: 20 perc
korosztály: 14+

KÖZÖSSÉGI- ÉS RÉSZVÉTELI NAP A MU SZÍNHÁZBAN AZ INPUT FESZTIVÁL KERETÉBEN!

 

A MU Színház a 2024/2025-ös évadban nagyszabású, innovatív színházi kutatómunkába kezd a boldogság témájában. Mi az, amit hétköznapjainkban folyamatosan elfelejtünk, pedig 100-ból 100 ember a boldogságot tartja élete céljának.
E kutatómunka első állomásaként 2024 augusztusában felhívást teszünk közre, hogy aki szeretné, egy fotón keresztül fogalmazza meg mi számra a boldogság és ezt a színház e-mail címére küldje is el nekünk.
2024. szeptember 22-re pedig várjuk azokat, akik kedvet, erőt, energiát éreznek arra, hogy a beküldött fényképekből inspirálódva, színházi szakemberekkel kutatást végezzenek, és ennek az egynapos munkának az eredményét két alkalommal be is mutassák nyilvánosan. E Közösségi kutatónapon a résztvevők a fényképeket felhasználva szövegeket írnak Róbert Júlia író-dramaturg vezetésével, mozgáselemeket tartalmazó etűdöket raknak össze Garai Juli kortárs táncos segítségével, majd az elkészült anyagokból performanszt készítenek Szivák-Tóth Viktor rendező vezetésével.
Az érdeklődők pedig szeptember 22-én vasárnap 18:00-kor és 18:30-kor nézhetik meg az egynapos közösségi kutatás eredményét.

Részletek

Dátum:
szeptember.22
Időpont:
18:30 - 18:50
Jegyárak:
ingyenes
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top