Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

Marlboro Man koncert

június.21.20:00 - 21:30

2500 Ft

KONCERTEK a MU-ban!

Marlboro Man koncert

kávézó
jegyár egységesen: 2500 Ft
időtartam: 90 perc

A Marlboro Man zenekar küldetése az emberi hülyeség elleni végtelen küzdelem. Most is ez lesz a fő téma A MU Színház kávézójában is, ahol akusztikus keretek között, kötetlenebb, beszélgetős hangulatban szólalnak meg a dalok, amikben könnyen magunkra ismerhetünk, de szívesebben ismerünk inkább másokra.

A zenekar 1992. január 1-én alakult abból célból, hogy Gerdesits Faszi Ferenc elmebeteg szövegei és az összes tag által rajongott 70-es évekbeli rockzene ötvözésével tartalmas és maradandó szórakozást biztosítson az arra érdemes közönségnek. Állandó témáik a társadalomkritika és az emberi hülyeség elleni végeláthatatlan küzdelem, country rock, new wave, progresszív rock és pszichedelikus zenével alátámasztva. Rövid működésük alatt 7 albumot, 3 EP-t, számtalan koncertet, valamint visszafordíthatatlan egészségkárosodást hoztak össze. Legutóbbi anyaguk 2023 decemberében jelent meg, „Nektár 007” címmel.

Tagok: Mayer Norbert – szólógitár, Kaminszki Szergej – dobok, Lieber Zoltán – basszusgitár, vokál, Gerdesits Ferenc – ének, akusztikus gitár

Részletek

Dátum:
június.21
Időpont:
20:00 - 21:30
Jegyárak:
2500 Ft
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top