Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Lukács Márton Trió koncert

február.23.20:00 - 21:30

3000 Ft

KONCERTEK a MU-ban!

 

Lukács Márton Trió koncert

 

Modern jazz trió, amely 2023-ban alakult Budapesten, Lukács Márton Örs zongorista/zeneszerző vezetésével, akihez csatlakozik Siklós Kornél dobokon, valamint Suke Sándor nagybőgőn.
Márton erdélyi, Csíkszeredából származó zongorista/zeneszerző/producer, aki alkot a jazz, kortárs és elektronikus zene területén is. 2023-ban végzett a Zeneakadémia jazz-zeneszerzés szakán. Szintén ebben az évben I. díjat nyert a svájci Langnau Jazz Nights International Piano Competitionön, III. illetve II. helyezéseket ért el a Magyar Jazz Szövetség és a South London Jazz Orchestra zeneszerzés versenyein. A triót tagjai mind a Zeneakadémia jelenlegi és egykori hallgatói, ott is találkoztak először. 2023 végén a zenekar bekerült a Nemzeti Tehetség Központ Talentum Hungaricum programjába.
Első lemezük 2024-ben jelent meg, “Still Searching” címmel. A saját kompozíciók egyedi zenei világát jellemzi a sokszínűség, megjelennek kortárs klasszikus vagy éppen neo-soul elemek, a tagok különbözú zenei háttere és egyéni stílusa.

Tagok:
Lukács Márton Örs – zongora/billentyűk, zeneszerzés
Siklós Kornél – dobok
Suke Sándor – nagybőgő

A zenekart itt hallgathatod:
Spotify: https://shorturl.at/dfhlm
Youtube-Music: https://shorturl.at/uGIQX

Részletek

Dátum:
február.23
Időpont:
20:00 - 21:30
Jegyárak:
3000 Ft
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top