Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Kovács Domokos, L. Nagy Attila: Tryangle

április.11.20:00 - 20:45

3500 Ft – 5000 Ft

Csakis neten keresztül tudnak jegyet vásárolni előadásaira.
A helyszínen pénztár nem üzemel!
—————————————————————————————–

Kovács Domokos, L. Nagy Attila: Tryangle

színházterem
jegyár egységesen: 3500 Ft
támogatói jegy: 5000 Ft
időtartam: 45 perc
korosztály: 14+

A tér bármely három pontja, ami nem esik egy egyenesbe, egy háromszöget határoz meg. Ennek az előadásnak a szereplői határozottan nem esnek egy egyenesbe, sokkal inkább egymásba. Még az idő sem teljesen közös, amiben léteznek, inkább csak a tér. Illetve pont, hogy az idejük közös, hiszen még mikor nincsenek is egyazon térben, akkor is jelen vannak mind a hárman. Sőt, még többen is…
A Tryangle a Dancing On A Grinder című szólóelőadás újragondolása, ami a kortárstánc és a bábszínház kettőséből született új forma, a fizikai bábszínház nyelvén kutatja azt a találkozást, ahogy a koncepció ütközik a valósággal. Míg az első előadás két férfi, egy báb és mozgatója kapcsolatát vizsgálja, addig a Tryangle egy harmadik szereplőt hoz be a már körüljárt kapcsolati dinamikába, így emelve a duettet egy, a báb és két táncos által megélt trióvá.
A három szereplő között kibontakozó tánc során azt kísérhetjük végig, hogyan van jelen korábbi kapcsolatok dinamikája egy új emberhez való kötődésben. A múltbéli viszonyokban megélt traumák hogyan transzportálódnak egy újabba? Mennyire lehet megküzdeni ezekkel a mintázatokkal, közösen, vagy egyedül? Túl tudok lenni végre az exeimen? És ők rajtam?

Kovács Domokos 2017-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakán. Azóta szabadúszóként dolgozik magyar és külföldi kőszínházakban és független társulatokkal, rendezőként, koreográfusként és előadóként egyaránt.

L. Nagy Attila 2022-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen bábszínészként, azóta a Budapest Bábszínház társulati tagja, emellett rendszeresen játszik független színházi előadásokban.

Előadók: L. Nagy Attila, Kovács Domokos
Dramaturg: Nagy Orsolya
Bábtervező: Kárpáti Panna
Zeneszerző: Vranik Krisztián, Jankó Mátyás, Tarr Bernadett
Fénytervező: Váradi András, Selmeczi Mercédesz
Konzulens: Fejes Kitty
Rendező: Kovács Domokos

Támogatók: Sziget Fesztivál, Magic Mirror, Európai Szabadúszó Művészek Egyesülete
Az előadás forgalmazását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Részletek

Dátum:
április.11
Időpont:
20:00 - 20:45
Jegyárak:
3500 Ft – 5000 Ft
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top