Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

Kiemelt Figyelem Projekt: Kiemelt figyelem

szeptember.7.19:00 - 20:30

3000 Ft – 6000 Ft

Csakis neten keresztül tudnak jegyet vásárolni előadásainkra.
A helyszínen pénztár nem üzemel!
—————————————————————————————–

Kiemelt Figyelem Projekt: Kiemelt figyelem

színházterem
jegyár egységesen: 3000 Ft
támogatói jegy: 6000 Ft
időtartam: 90 perc
korosztály: 14+

Az osztály egy fontos előadásra készül. A próbák remekül zajlanak. Vagyis zajlanának. Ha nem lenne ott az a problémás gyerek. A szülők egy csoportja összefog, hogy megmentse az előadást, megvédjék a gyerekeiket. Mit kezdjen ezzel a helyzettel a pedagógus? Mennyire van beleszólása a szülőknek abba, hogy mi történik a gyerekükkel az iskolában? Mennyire kell megértőnek, elfogadónak lenni a “más típusú” gyerekekkel? Erről szól a darabjuk.
Pedagógusként, szülőként minden nap nevelési helyzeteket, problémákat oldunk meg. De arra ritkábban van idő, lehetőség, hogy ezekről a helyzetekről, kérdésekről közösen beszélgessünk. Pedig a gyereknevelés kapcsán hasonló helyzetekkel találkozunk. Előadásunkkal alkalmat szeretnénk teremteni, hogy álljunk meg egy pillanatra, tekintsünk rá kívülről egy olyan szituációra, ami sok iskolában, sok osztályban előfordul, csak éppen nem tudódik ki, nem beszélünk róla.
Alkotócsoportunk iskolás gyerekek szüleiből, pedagógusokból, pszichológusokból alakult, és közel két éve, a szabadidőnkben dolgozunk együtt. A produkció létrehozásához szociodramatistákat, színházi nevelési szakembereket, pedagógusokat, pszichológusokat vontunk be. Célunk az volt, hogy minél jobban, körültekintőbben dolgozzuk fel a témát, és egy olyan előadást hozzunk létre, ami további kommunikációra, a nézők saját tapasztalatainak, gondolatainak, érzéseinek megosztására ad lehetőséget.
Az előadás létrehozói:
Albert Zoltán, Bittó Piroska, Fenyvesi Boga, Galgóczi Krisztina, Gábor Zsuzsa, Harkányi Adrienne, Hollós Judit, Jenei Gabriella, Klausz Péter, Katona Ildikó, Nagy Zsombor, Somodi Réka, Dr. Tóth Anett Ágnes, Vágó Regina, Votisky Anna

Produkció: Esély-kert Alapítvány
Producer: Gábor Zsuzsa
Szociodráma szakértők: Németh László, Galgóczi Krisztina
Drámainstruktorok: Nagy Zsombor, Klausz Péter, Hajdú Fanny
Készült az Európai Bizottság Erasmus+ Program és a Budapest, XIV. kerület Zuglói Önkormányzat támogatásával

Részletek

Dátum:
szeptember.7
Időpont:
19:00 - 20:30
Jegyárak:
3000 Ft – 6000 Ft
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top