Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

Góbi Rita: The end of a chapter – a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium előadása

április.8.20:00 - 21:00

Góbi Rita: The end of a chapter –

a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium előadása

 

színházterem
jegyár egységesen: 3000 Ft
ZÁRTKÖRŰ ESEMÉNY

időtartam: 60 perc
korosztály: 6+

Ha megvizsgáljuk az életünket, észrevesszük, hogy léteznek hosszabb és rövidebb fejezetek. Ezek hol gyorsabban, hol lassabban telnek. Vannak olyanok is, amik csak nagyon rövid ideig tartanak, és megismételhetetlenek.
Az egyik fejezetnek váratlanul gyorsan vége szakad, míg a másik viszont lassan átkúszik egy újabb fejezetbe. Vannak, amik csak önmagunkról szólnak, vannak, amik kettőnkről és vannak fejezetek, amik egész közösségünkről. Szólók, duettek, együttesek.
Három osztály, három egyfelvonásos.
Mindhárom osztály 2024-ben júniusában végez a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium táncos és színész képzésén.
Mindhárom osztály – a 12.a, a 13.t és a 15.sz – számára, akik együtt szerepelnek ezen az estén, ez a MU színházi előadás közös és meghatározó fejezet lesz.
Közösen hozzák létre az élményt, amire talán mindig emlékezni fognak.
Ők is, ahogyan mi, nézők is.

A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium a tánc és a színház szerelmeseinek otthont adó iskola. Tanulóink felvételi-alkalmassági vizsga után jutnak be intézményünkbe, ahol magas színvonalú szakmai képzést kapnak, amely során a táncművészet és a színművészet alapjaival ismerkedhetnek meg, ezzel párhuzamosan megszerezve a közismereti tantárgyakból az érettségi bizonyítványt. Az 5 éves képzés elvégzését követően, sikeres képesítő vizsga letétele után tanítványaink táncos II. (színházi táncos), valamint színész II. (színházi és filmszínész) szakképesítő végzettséget is szereznek. Mind e mellett magas színvonalú, érettségi vizsga utáni színészképzés is folyik épületünkben. Összességében elmondható, hogy iskolánk a tánc és a színház világát kedvelő diákok második otthona.

Részletek

Dátum:
április.8
Időpont:
20:00 - 21:00
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top