Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

FREE for 3 – Zenétől zenéig

2023.december.14.20:00 - 21:30

2000 Ft

KONCERTEK a MU-ban!

 

FREE for 3
Zenétől zenéig

Lírikus bluesy est Gyenge Lajossal, Nemes Zoltánnal és Vasicsek Öcsi Jánossal
A hazai blues élet három népszerű alakja akusztikus örömzenélésre készül az ünnepi alkalomra. Egyéni stílusukat ötvözve kísérletet tesznek egy egészen új hangzásvilág kialakítására blues-, rock dalok, saját szerzemények és lírai költemények szorosan összefonódó előadásával.

VASICSEK ÖCSI JÁNOS a hazai blues-rock élet kiemelkedő egyénisége. Rendszeres meghívottja a legnagyobb hazai-, és európai fesztiváloknak, az elmúlt 2 évtizedben megfordult minden jelentősebb hazai klubban, és koncerthelyszínen az Old Man’s Pub-tól a Művészetek Palotájáig. Különleges hangszínével, szuggesztív előadásmódjával az elmúlt évekre a műfaj meghatározó alakja lett. A Bluestone, a Johnny Biglip Band és a Zappa- Syrius emlékzenekar frontembere.

NEMES ZOLTÁN zongorista-énekes, 1997-től a hazai klubélet jellemző zenei alakja, számos hazai és külföldi szólistát kísérő alkalmi formáció billentyűse. Alapítója a Spo- Dee- O-Dee és a Jambalaya zenekaroknak, tagja Hobo és Little G Weevil zenekarának. Európa sok országának rendszeres fellépője. 2015-ben Little G meghívására több államon keresztül turnézott az Egyesült Államokban. Személyesen volt alkalma átélni New Orleans zenei sokszínűségét és atmoszféráját, mely mély nyomot hagyott zenei munkásságán.

GYENGE LAJOS dobos 1984 óta aktívan játszik a legkülönbözőbb stílusú zenekarokban és műfajokban (blues, rock, pop, jazz), részt vett számos színházi produkcióban és musicalben, valamint reklám-, és filmzenei felvételben. Közreműködött többek között Bródy János, Zorán, Charlie, Dés lászló, Ferenczi György, a Jazz + az, Tolcsvay László, valamint Zséda koncertjein és lemezein. Játéka közel száztíz albumon hallható.

 

Részletek

Dátum:
2023.december.14
Időpont:
20:00 - 21:30
Jegyárak:
2000 Ft
Event Category:

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top