Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

F!ATAL DRÁMA FÓRUMA – 2B társulat: Találkozások

2023.szeptember.22.20:00 - 20:40

2000 Ft – 5000 Ft

Csakis neten keresztül tudnak jegyet vásárolni előadásainkra!
A helyszínen pénztár nem üzemel!
—————————————————————————————–

F!ATAL DRÁMA FÓRUMA
2B társulat: Találkozások

színházterem
jegyár egységesen: 2000 Ft
időtartam: 40 perc
korosztály: 14+

2B társulat: Találkozások

“BÁLINT: Nyáron egy fesztivál előtt megígértem magamnak, hogy nem bánok meg semmit. Igyekszem ehhez tartani magam.”

Miért is lett pejoratív az a szó, hogy „fiatal”? Többek között erre keresi a választ a Találkozások minden szereplője. Egy 18 éves fiú, Bálint beavatási szertartásokon való részvételét követhetjük végig, a számára eddig csak vágyott felnőtt világ kapujában. Ismerkedés, hivatali ügyintézés, felvételi… Bálint színész akar lenni, de a színpadra lépés előtt sok olyan szerep van még, amiben meg kell halnia.

Sipos Balázs Gyula szövege a Fiatal Drámaírók Háza “tizennyolc” hívószavú pályázatára született, és került bemutatásra felolvasóest formájában 2022. decemberében az Okuláré Projektben. A szöveget most Mohácsi Viktória rendezésében láthatják az érdeklődők.

A 2B társulat különböző élethelyzetekben lévő fiatalokból áll össze, akiket csapattá kovácsol a dráma iránti szeretet és a színházcsinálás. Hátterüket tekintve többek között a BIAK színészosztályból és a Waldorfból érkeztek.
Sipos Balázs Gyula 2004. február 29-én született. Jelenleg a Pesti Magyar Színiakadémia első évfolyamos növendéke, előtte a Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnáziumban tanult. Több színházi produkcióban is volt lehetősége kipróbálnia magát. Az írás mindig fontos szerepet töltött be az életében. Eleinte (mint minden szerelmes fiatal) verseket írt, mára leginkább jeleneteken és drámákon dolgozik.
A Fiatal Drámaírók Háza a legújabb drámaíró generáció befogadó műhelye és produkciós irodája. A világot jelentő deszkák eléréséhez minden pályakezdő tehetségnek kell egy ugródeszka, a céljuk, hogy ezt több formában is biztosítsák, folyamatosan figyelve – és alakítva – az itthoni kulturális élet helyzetét.

Szereplők:

BÁLINT: Zóka Olivér Levente
ELADÓ: Bogdán Anna Barbara
TITKÁR: Baki Virág
ÖNGYILKOS: Dorogi Sándor
ISTEN: Dorogi Sándor

Írta: Sipos Balázs Gyula
Rendező: Mohácsi Viktória
Produkciós asszisztens: Simon Orsolya

Részletek

Dátum:
2023.szeptember.22
Időpont:
20:00 - 20:40
Jegyárak:
2000 Ft – 5000 Ft
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top