Váltson jegyet egy kattintásra:

Az előadás részletei:

Loading esemény

« Összes esemény

  • This event has passed.

F!ATAL DRÁMA FÓRUMA – Majdcsak Színpad: Animalitas animae

2023.szeptember.22.18:00 - 19:10

3000 Ft – 5000 Ft

Csakis neten keresztül tudnak jegyet vásárolni előadásainkra!
A helyszínen pénztár nem üzemel!
—————————————————————————————–

F!ATAL DRÁMA FÓRUMA
Majdcsak Színpad: Animalitas animae

Káva stúdió
jegyár egységesen: 3000 Ft
időtartam: 70 perc
korosztály: 14+

“Mindenki él a saját kis világában, és közben meg valahogy mégis mindenki össze van kötve. Én nem. Én befogom a szelet, és megtartom magamban, csak az a kérdés, mikor robbanok fel.”
Imi, a tizenhárom éves kamaszfiú úgy is élhetne, mint bármelyik másik osztálytársa. Talán szeretné a focit, lenne egy-két kedvenc tárgya a suliban, a délutánjai hol unalmasan, hol kevésbé unalmasan telnének. Imi azonban nagyon különleges gyerek, aki sokkal szívesebben lenne felnőttek közt, aki nem szeret otthon lenni, akit a család és az osztálya is éppúgy feszélyez, mint a legeslegjobb barátja, vagy a betegsége…
Ladnai Loránd Animalitas animae című egyfelvonásosa a Fiatal Drámaírók Háza “Mítosz” hívószavú nyílt, névtelen pályázatára született, majd az Okuláré Projekt előadássorozat februári fordulójának győztese lett. A szöveget a szerző a METRO WORKS Színházművészeti Szabadiskola Drámaklinikáján fejlesztette tovább, így alakult ki a jelen előadás szövegkönyve.

Majdcsak Színpad: Ez a sokszínű alkotóközösség színészekből, egy orvostanhallgatóból, a Fiatal Drámaírók Háza egyik oszlopos tagjából, egy testvérpárból, és sok jó barátból áll – némi átfedéssel. Mindenki a tudása legjavát tette hozzá ehhez az első, közös produkcióhoz.
A szerző, Ladnai Loránd, 2004-ben született Budapesten, jelenleg Pécsett él. Ha teheti, diákszínjátszással foglalkozik, zenét tanul, esszéket, tanulmányokat ír. Érdeklődik az irodalom és a filozófia iránt, sokat olvas, próbál minél több programon ott lenni. Koránál lényegesen érettebb hozzállás és írói stílus jellemzi.
A Fiatal Drámaírók Háza a legújabb drámaíró generáció befogadó műhelye és produkciós irodája. A világot jelentő deszkák eléréséhez minden pályakezdő tehetségnek kell egy ugródeszka, a céljuk, hogy ezt több formában is biztosítsák, folyamatosan figyelve – és alakítva – az itthoni kulturális élet helyzetét.

Szereplők:

IMI: Rácz Balázs
LACI: Gyenes András
TANÁR/APA: Nagy Ágoston
ANYA: Magyar Eszter
FLÓRA: Jászfalvi Eszter
ÁPOLÓ: Szalay-Tóth Karina

Írta: Ladnai Loránd
A rendező munkatársa: Simon Orsolya
Külön köszönet: Csáki Zsanett, Szabó Zoltán
Rendező: Magyar Boglárka

Köszönettel tartozunk a SÍN Kulturális Központnak, és az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumának a próbateremért!

Részletek

Dátum:
2023.szeptember.22
Időpont:
18:00 - 19:10
Jegyárak:
3000 Ft – 5000 Ft
Event Categories:
,

Képek az előadásról:

Váltson jegyet egy kattintásra:

Köszönet támogatóinknak:

Scroll to Top