Biztonsági intézkedések!

Kedves Közönségünk!

Az erősödő járványhelyzet miatt, megkérjük kedves nézőinket,
hogy a színház közösségi tereiben viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot!

Folyamatosan nyomon követjük a COVID-19 helyzet alakulását és dolgozunk azon, hogy miként tudjuk a legoptimálisabban megvédeni a nézők, a fellépő művészek és a MU stábjának egészségét.
Ennek érdekében a színház az alábbi intézkedéseket vezeti be az évadban.

 1. A színház számos helyen kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít az épületben, és kérjük a Kedves Nézőinket, hogy használják is azokat.
 2. A színház fokozza a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére. A közösségi terekben légtisztító berendezéssel óvjuk a hozzánk látogatók egészségét!
 3. Kollégáink a nézőtéren és a közösségforgalmi területeken maszkot viselve végzik munkájukat.
 4. A nézőtéren különösképpen javasoljuk, ajánljuk nézőink számára a maszkviselést. Fontosnak gondoljuk, hogy figyeljünk egymás egészségére! Maszk vásárolható lesz munkatársainknál a helyszínen.
 5. A biztonság fokozása érdekében nézőtereinken a nézői létszámot limitáljuk, kapacitásunk maximum 75%-ig engedünk be nézőket előadásainkra!
 6. A nézőtér levegőjét erre a célra megfelelő eszközökkel, lámpákkal fertőtlenítjük.
 7. A színház nézőterére bemenni és azt elhagyni a színház által meghatározott, fokozatos módon lehet.
 8. A MU Színházban szeptembertől az óvintézkedések és környezettudatos szempontok miatt is csak online van lehetőség jegyvásárlásra.
 9. A ruhatár átmenetileg nem üzemel, kerülve a sor kialakulását. Kabátjukat, táskájukat nyugodtan vigyék be a nézőtérre.
 10. A színházterem nézőterét negyedórával az előadás kezdése előtt nyitjuk meg. Kérjük, mihamarabb foglalják el helyeiket, teret adva így a később érkező nézőknek.
 11. A jegyellenőrzést érintésmentesen, vonalkódleolvasóval végezzük.

Az esetleges változásokért és további információért keresse fel színházunk honlapját, vagy érdeklődjön a 06-1-209-4014-es számon.

Az intézmény területén található, a nézőket (is) kiszolgáló vendéglátóhely az előadások alatt (is) üzemel, a vendéglátóhelyet illetően a vendéglátóhelyekre vonatkozó jelenleg érvényes általános, valamint Covid 19 -re vonatkozó egészségügyi szabályok az irányadóak.

Szabályaink a járványhelyzet alakulásának függvényében változhatnak. Frissülő információink a MU Színház honlapján, illetve közösségi oldalain olvashatóak.

Köszönjük a megértést és a közreműködést!

Várjuk Önöket szeretettel!

Oszd meg ismerőseiddel is!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Még több projektünk!

PULTOST KERESÜNK!

Új munkatársunkat keressük Kávézónkba. Előny, ha van vendéglátói tapasztalatod és szereted a színházat. Ha szeretnél

Téged keresünk!

ALKOTÓTÁRSAKAT KERESÜNK A MU SZÍNHÁZ ÚJ KÖZÖSSÉGI SZÍNHÁZI ELŐADÁSÁHOZ Munka mellett, a szabadidődben önkéntesként segítesz

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top