Biztonsági intézkedések!

Kedves Közönségünk!

Az erősödő járványhelyzet miatt, megkérjük kedves nézőinket,
hogy a színház közösségi tereiben viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot!

Folyamatosan nyomon követjük a COVID-19 helyzet alakulását és dolgozunk azon, hogy miként tudjuk a legoptimálisabban megvédeni a nézők, a fellépő művészek és a MU stábjának egészségét.
Ennek érdekében a színház az alábbi intézkedéseket vezeti be az évadban.

 1. A színház számos helyen kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít az épületben, és kérjük a Kedves Nézőinket, hogy használják is azokat.
 2. A színház fokozza a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére. A közösségi terekben légtisztító berendezéssel óvjuk a hozzánk látogatók egészségét!
 3. Kollégáink a nézőtéren és a közösségforgalmi területeken maszkot viselve végzik munkájukat.
 4. A nézőtéren különösképpen javasoljuk, ajánljuk nézőink számára a maszkviselést. Fontosnak gondoljuk, hogy figyeljünk egymás egészségére! Maszk vásárolható lesz munkatársainknál a helyszínen.
 5. A biztonság fokozása érdekében nézőtereinken a nézői létszámot limitáljuk, kapacitásunk maximum 75%-ig engedünk be nézőket előadásainkra!
 6. A nézőtér levegőjét erre a célra megfelelő eszközökkel, lámpákkal fertőtlenítjük.
 7. A színház nézőterére bemenni és azt elhagyni a színház által meghatározott, fokozatos módon lehet.
 8. A MU Színházban szeptembertől az óvintézkedések és környezettudatos szempontok miatt is csak online van lehetőség jegyvásárlásra.
 9. A ruhatár átmenetileg nem üzemel, kerülve a sor kialakulását. Kabátjukat, táskájukat nyugodtan vigyék be a nézőtérre.
 10. A színházterem nézőterét negyedórával az előadás kezdése előtt nyitjuk meg. Kérjük, mihamarabb foglalják el helyeiket, teret adva így a később érkező nézőknek.
 11. A jegyellenőrzést érintésmentesen, vonalkódleolvasóval végezzük.

Az esetleges változásokért és további információért keresse fel színházunk honlapját, vagy érdeklődjön a 06-1-209-4014-es számon.

Az intézmény területén található, a nézőket (is) kiszolgáló vendéglátóhely az előadások alatt (is) üzemel, a vendéglátóhelyet illetően a vendéglátóhelyekre vonatkozó jelenleg érvényes általános, valamint Covid 19 -re vonatkozó egészségügyi szabályok az irányadóak.

Szabályaink a járványhelyzet alakulásának függvényében változhatnak. Frissülő információink a MU Színház honlapján, illetve közösségi oldalain olvashatóak.

Köszönjük a megértést és a közreműködést!

Várjuk Önöket szeretettel!

Oszd meg ismerőseiddel is!

Még több projektünk!

PULTOST KERESÜNK!

Új munkatársunkat keressük Kávézónkba. Előny, ha van vendéglátói tapasztalatod és szereted a színházat. Ha szeretnél

Téged keresünk!

ALKOTÓTÁRSAKAT KERESÜNK A MU SZÍNHÁZ ÚJ KÖZÖSSÉGI SZÍNHÁZI ELŐADÁSÁHOZ Munka mellett, a szabadidődben önkéntesként segítesz

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top