Baby blues – Babás színházi workshop

Színházi workshop indul kisbabás anyukáknak és apukáknak. Téma: a szülővé válás. Különös tekintettel arra, hogy mit jelent a világjárvány idején babát szülni és kisbabás életet élni. Ha van kedved az élményeidet és érzéseidet megosztani, és egy közös előadássá összegyúrni, akkor itt a helyed. A workshopon biztosan lesznek színházi jelenetek, improvizációs helyzetek, drámapedagógiai játékok, tréning- és coaching gyakorlatok, dramaturgiai csavarok és pszichológiai kérdések. A tíz alkalmas együttlét egy saját történeteken alapuló, zártkörű, közösségi színházi eseménnyel zárul, ahova szeretettel várjuk a családtagokat és a barátokat is, remélve, hogy ez alkalommal úgy tudjuk megosztani velük a szülővé válásaink eddigi élményeit, ahogy eddig még soha.

Ez a workshop neked szól, ha van egy nagyjából 1 évesnél nem idősebb babád, és

– inspiratív élményre vágysz.
– szeretnéd, hogy a családod jobban értse, hogy mi történik veled és benned.
– szeretnél egy kreatív közösségbe tartozni.
– mindig is szeretted volna kipróbálni a saját élményen alapuló színházat, de még nem volt alkalmad, már próbáltad és továbbra is érdekel, vagy ha (a COVID járvány alatti) szülés után már nem félsz semmitől.

Ide nyugodtan magaddal hozhatod a babádat. Akkor ringatsz, szoptatsz, etetsz, vagy éppen pelenkázol, amikor neked és a babádnak jól esik. Igen, tudjuk, a babák sírnak is, és ez minket nem zavar az együttlétben, és a közös alkotásban.

Hol: Bartók Pagony – Bartók Béla út 5
Védettségi igazolvány szükséges!

Mikor: szeptember 22, szerda délelőtt 10-től 12-ig
további alkalmak (szept: 29, okt: 6, 13, 20, nov:3, 10, 17, 24, dec: 1, 8)
És egy hétvége, amikor kicsit többet találkozunk: dec 11-12.

Szervezők:
workshop vezető: Sebők Bori – dramaturg, mediátor, coach
segítő: Török Timi – drámainstruktor
producer: Erős Balázs – Mu Színház

Jelentkezés:
a sebokbori@gmail.com emailcímen
(+36306165932)
Csoportlétszám: max. 10 fő

Ár:
30 000 Forint, amit az első alkalommal a szervezőknél tudsz fizetni. (Fizethetsz két részletben is, de arra kérünk, előre szólj, ha így szeretnéd.)

Ez egy zárt workshop, kérlek, akkor jelentkezz, ha az összes alkalmon részt szeretnél és tudsz venni! (Hiányozni ér, de nem lehet egy-egy alkalomra beesni.)

Oszd meg ismerőseiddel is!

Még több projektünk!

PULTOST KERESÜNK!

Új munkatársunkat keressük Kávézónkba. Előny, ha van vendéglátói tapasztalatod és szereted a színházat. Ha szeretnél

Téged keresünk!

ALKOTÓTÁRSAKAT KERESÜNK A MU SZÍNHÁZ ÚJ KÖZÖSSÉGI SZÍNHÁZI ELŐADÁSÁHOZ Munka mellett, a szabadidődben önkéntesként segítesz

Csatlakozz hozzánk!

Scroll to Top