1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

MA•ZE: MAL /Give in

kedd, 07 november 2017 20:00

színházterem
időtartam: 45 perc
korosztály: 16+

Jegyár: 2000 Ft
XI. kerületi lakos kedvezmény: 1800 Ft
diákjegy: 1300 Ft
nyugdíjas jegy: 1000 Ft
támogatói jegy: 3000 Ft
bérlet érvényes
Jegyvásárlás→

MA•ZE:
MAL /Give in

A MA•ZE egy budapesti székhelyű kortárs táncegyüttes, melynek tagjai - Nagy Emese, Simet Jessica és Várnagy Kristóf 2016 eleje óta dolgozik együtt. Az akkor még DART megnevezés alatt álló formáció időszakában több közös produkciót is létrehoztak majd úgy döntöttek, hogy egy friss névvel folytatják eddigi együttműködésüket. Határtalan szenvedélyük és dinamizmusuk mely minden eddigi közös munkájukat jellemzi, mit sem változik, sőt, ezúttal egy még bátrabb hármasra lehet számítani.

Give In
„Ha olvasni szeretnél, arra ott a könyvtár. Inspirálódtunk, amiből inspirálódtunk, legyen ez a mi ügyünk, lehet, hogy nem is fontos. De ha az előadás után is érdekel, lépj oda hozzánk és elmondjuk. Egyébként pedig nem szeretnénk, hogy olvass a darabunkról, hanem azt hogy a bőrödön érezd.”

Alkotók és előadók: Várnagy Kristóf, Nagy Emese, Simet Jessica
Zene: Rona Geffen
Művészeti mentor: Hód Adrienn

MAL
A két alkotó Charles Baudelaire: A romlás virágai (Les fleurs du mal) című verseskötetéből inspirálódva, valamint saját tapasztalataiból merítve igyekszik a mai társadalomra és annak az adott hatalmi rendszerhez való viszonyára reflektálni. A darab egy belső romlási folyamatot mutat be, mely elkerülhetetlen következménye a hamis valósághoz való ragaszkodásnak, megjeleníti az ember morális szabályrendszere és a rá nehezedő külső nyomás közötti harcot. Mindezt az előadók könnyed és látszatra felszínes atmoszférát teremtve adják elő, a bennünket körülvevő „máznak”, illúziónak tartva tükröt.

Alkotók és előadók: Nagy Emese, Simet Jessica
Zene: Frank Bretschnedier/ Kutiman

Támogató: Műhely Alapítvány, Új Előadóművészeti Alapítvány

Informatikai partner: