1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

FESZT-FEST (3. nap)

vasárnap, 05 november 2017 18:00

FESZT-FEST (3. nap)

A Magyar Szín-Játékos Szövetség november 3-5. között tizenegyedik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség kilenc olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.
A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát.

A zsűri tagjai: Hajdu Szabolcs, Rácz Attila, Jancsó Sarolta.

19.30 óra
színházterem
időtartam: 90 perc
korosztály: 16+

jegyár: 1500 Ft
diák-/nyugdíjasjegy: 1000 Ft
Bérlet nem érvényes
jegyvásárlás→

Senki se mer egyedül élni
- esendő tervek egy felvonásban –

Egy átlagos napon elindulsz hazafelé, de nem találod az utcát, a házat, ahol laksz. Talán évek teltek el észrevétlenül, vagy csak elfelejtetted reggel bevenni a gyógyszeredet? Vagy egyszer csak meglepődve nézed azt az embert, akivel együtt élsz, és nem emlékszel, hogy vannak-e gyerekeitek. A képzeleted tréfát űz veled? Esetleg van mindennek egy mélyebb üzenete?

Egy történet, ahol az évek egyetlen pillanatba zsúfolódnak. Egyetlen pillanat, ami évekké tágul. Nem tudjuk már többé, kik is vagyunk pontosan, hol vannak a határaink, hol kezdődött az élet. Mi lett szépen megálmodott terveinkkel? Kivé váltunk, kinek a hipnózisában élünk? Mi építettük fel ezt a valóságot, vagy a valóság hozott létre bennünket?

Ebben a darabban egy párkapcsolat történetén keresztül mágikus utazásra hívunk a képzelet, az érzékelés és az érzelmek határvidékeire.

Szereplők: Pusztai Luca, Formanek Csaba
Írta és rendezte: Formanek Csaba
A PATYOLAT PRÓBAÜZEM előadása.

21.15 óra
kávézó

Szakmai beszélgetés és a Paál István diploma odaítélése

Támogatók: EMET NKA, MU Színház

Informatikai partner: